Porovnání družstevních záložen - Žitník, Marcel (Univerzita Pardubice, 2000)
Cílem diplomové práce bylo porovnání vybraných družstevních záložen a zevrubně analyzovat situaci v tomto sektoru.
Comparison of credit unions
Keywords: finance; družstevní záložny; banky; úvěry; finanční trh; Riziko