Sociální funkce humoru ve venkovském prostředí - Kaplan, Jan (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá významem humoru v rurálním prostředí, jeho významem a sociálními rysy.
Keywords: humor; ironie; satira; vtip; sociální aspekty; Dolní Roveň; venkov