Analýza současného provozování Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje - Gryc, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce zachycuje současný stav zajišťování základní dopravní obslužnosti v rámci Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje. Je zaměřena na nejdůležitější informace o tomto systému včetně srovnání s předchozími roky. Obsahuje návrhy na zkvalitnění tohoto systému a doporučení dopravně organizačních změn ve vybraných oblastech Jihomoravského kraje.
Current Operation Analysis of the Southern Moravian Region's Integrated Transport System
Keywords: Integrovaný dopravní systém; Jihomoravský kraj; Dopravní obslužnost; Veřejná doprava; osobní doprava; Integrated Transport System; Southern Moravian Region; Integrated Transport; Transport Services; Public Transport; Passenger Transport