Právní úprava daňového řízení - Hřebejková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zaměřuje na problematiku daňového řízení. Smyslem práce je srovnání platné právní úpravy daňového řízení s nově navrhovanou právní úpravou daňového řízení. První část vymezuje ustanovení platné právní úpravy daňového řízení, která se shodují s nově navrhovanou právní úpravou daňového řízení. Druhá část se již zaměřuje na konkrétní rozdíly obou právních úprav, na jejich porovnání a zhodnocení.
Legal adjustment of fiskal administration
Keywords: daňové řízení; daňová kontrola; právní úprava; přípravné řízení; exekuční řízení