Marketingová analýza vlivu značkových potravin na konkurenceschopnost podniku - Sitová, Jana (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce je zaměřena na konkurenceschopnost značek, které podporují kvalitu a také český původ výroby potravin. Teoretická část zahrnuje marketing a management značky, konkurenceschopnost podniku a problematiku z oblasti výroby potravin. Praktická část je orientována na konkurenceschopnost národní značky Klasa, kterou zkoumá z pohledu spotřebitelů a výrobců, kteří jsou oceněny touto značkou.
A marketing analysis of influence of brand name groceries on the competitiveness of a company
Keywords: značka; konkurenceschopnost podniku; národní značka Klasa; brand; competitiveness of the production plant; national brand Klasa