Rizika podnikání v domácí péči. - Kulakovská, Elena (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce se zabývá vymezením pojmu riziko a domácí péče. Porovnání ukazatelů v jednotlivých krajích ČR a Komplexní domácí péče s.r.o. v oblasti domácí péče.
Business risks in home care.
Keywords: riziko; domácí péče; risks; home care