Skrytá reklama a product placement v mediích - Blahníková, Irena (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je věnována skryté reklamě a především product placementu v jednotlivých typech masových médií. První část se věnuje teoretické rovině reklamy, její historii, legislativě, samoregulaci a problematickým obsahovým prvkům. Druhá část se prakticky zaměří na výskyt skryté reklamy a product placementu v televizní a filmové tvorbě a tisku. Součástí je i vyhodnocení vlastního dotazníkového výzkumu příjemců mediálních sdělení.
Surreptitious Advertising and Product Placement in Media
Keywords: média; reklama; product placement; tisk; televize; film; media; advertising; press; television; movie