Vývoj státního rozpočtu v letech 1998 - 2002 - Bečvář, Josef (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce podává obraz o vývoji státního rozpočtu v letech 1998 - 2002 se zaměřením na dynamiku růstu mandatorních výdajů a podílu sociálních dávek na tomto růstu.
Analyses of the state budget in the years 1998 - 2002
Keywords: státní rozpočty; státní financování; finance; příjmy; výdaje