Izolace a identifikace bakterií rodu Arcobarter z potravin - Indrová, Marta (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce se zabývá izolací a identifikací rodu Arcobacter z potravin pomocí kultivačních metod s různými médii, zakončených biochemickými testy.
Isolation and identification of Arcobacter from foodstuff
Keywords: Arcobacter spp.; Campylobacter spp.; biochemické testy; Aktivita vody