Analýza hospodaření podniku - Pecková, Anna (Univerzita Pardubice, 2017)
Předmětem bakalářské práce "Analýza hospodaření podniku" je posouzení ekonomických výsledků vybraného podniku pomocí standardních metod finanční analýzy. První část se zabývá popisem těchto metod, které jsou v další části aplikovány na společnost Polabské mlékárny,a. s. za období 2006 - 2015. V závěrečné části je celkové zhodnocení a návrh doporučení pro zlepšení finanční situace podniku.
The Analysis of Company Economy
Keywords: finanční analýza; likvidita; rentabilita; aktivita; zadluženost; lineární regrese; financial analysis; solidity; profitability; aktivity; insolvency; linear regression