Personální řízení ve vybrané firmě - Štěpánová, Adéla (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato diplomová práce se zabývá identifikací potřeb celoživotního vzdělávání ve společnosti AGRO CS a.s. Úvodní část se zaměřuje na problematiku personálního řízení a s ní související pojmy. V části navazující je představena společnost AGRO CS a.s. a je popsán stávající stav personální politiky. V neposlední řadě je práce zaměřena na koncept celoživotního vzdělávání s ohledem na potřeby typových pozic. Závěr práce obsahuje hodnocení stávajícího stavu a návrhy na zlepšení.
Personnel Management in the Production Company
Keywords: personální činnost; řízení lidských zdrojů; celoživotní vzdělávání; školení; kvalifikace; personnel activities; human resource management; lifelong learning; training; qualificaion