Ausnützung der Lieder im Deutschunterricht - Adamovič, Jiří (Univerzita Pardubice, 2002)
Obsahem práce jsou možnosti využití písní při výuce cizího jazyka na základních školách a návrh vhodného didakticko-metodického modelu pro optimální využití písní ve výuce jazyka.
Využití písní ve výuce německého jazyka
Keywords: didaktické metody; výuka jazyků; písně; využití; němčina