Kryogenní mletí v kapalinách jako metoda přípravy vzorku pro prvkovou analýzu - Návesník, Jakub (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá využitím kryogenního mletí v kapalinách jako techniky přípravy vzorků pro prvkovou analýzu.
Cryogenic grinding in liquids as a sample preparation method for element analysis
Keywords: kryogenní mletí; vzorky životního prostředí; distribuce velikostí částic; mokré mletí; cryogenic grinding; environmental samples; particle size distribution; grinding in liquids