Investiční portfolia investic - Fligrová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem této práce bylo sestavování investičních portfolií investic podle vztahu investora k riziku, kde u jednotlivých typů investorů byla sestavena jednotlivá portfolia podle jejich vztahu a míry akceptace investičních kritérií a to hlavně rizika a výnosu a dále byla tato kritéria vyhodnocována a predikována na základě modelových příkladů.
Investment portfolios of investments
Keywords: Investice; investování; investoři; akcie; podílové fondy; portfolio; rizika; výnosy; Investment; investing; investors; share; mutual funds; portfolio; risk; revenue