Moderní trendy v personálním managementu v podnicích chemického průmyslu - Glazarová, Martina (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zaobírá moderními trendy personálního managementu v podnicích chemického průmyslu. První část práce dokumentuje vývoj a objevující se nové trendy v personálním managementu. Aplikací těchto moderních trendů a přístupů se zabývá druhá část práce. Také jsou uvedena pozitiva a stinné stránky problematiky těchto trendů. V praktické části je rozebráno rozšíření trendů v podnicích.
Modern Trends in Personnel Management in the Chemistry Company
Keywords: řízení lidských zdrojů; moderní trendy v personálním managementu; aplikace moderních trendů personálního managementu; chemické podniky; human resources management; modern trends in personnel management; application of modern trends in personnel management; chemical company