Koncepce udržitelné dopravy v Plzni - Liška, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce je zaměřena na problematiku udržitelné dopravy v Plzni a směřuje na návrhy jejího rozvoje, především na koncepci a využití potenciálu, které město v této oblasti nabízí. Dále se zaměřuje na jednotlivé druhy nemotorové dopravy cílící na dosažení města krátkých vzdáleností a návaznost na individuální automobilovou dopravu.
Conception of sustainability transport in Pilsen
Keywords: Plzeň; nemotorová doprava; udržitelnost; cyklistická doprava; pěší doprava; Pilsen; non-motorized transport; sustainability; bicycle transport; pedestrian traffic