Postavení spotřebitele v České republice - Krčmářová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2003)
Autorka se v práci zabývá zmapováním postavení spotřebitele v České republice.
Position of consumer inthe Czech republic
Keywords: ochrana spotřebitele; spotřebitelský průzkum; Česká Republika