Průzkum dopravního chování obyvatel ve městě Třebechovice pod Orebem - Bartáčková, Vendula (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato práce se zabývá problematikou dopravního chování obyvatel ve městě Třebechovice pod Orebem. V rámci analytické části byl proveden rozhovor s pracovníkem městského úřadu, který posloužil jako podklad pro dotazníkové šetření, jehož cílem bylo zjistit aktuální stav dopravního chování obyvatel města. Na základě výsledků analytické části jsou v práci navržena opatření pro zlepšení vnímaných dopravních problémů z pohledu obyvatel města Třebechovice pod Orebem.
Survey of transportation behaviour of residents in the town of Třebechovice pod Orebem
Keywords: dopravní chování; Třebechovice pod Orebem; dotazníkové šetření; mobilita; infrastruktura; transportation behaviour; Třebechovice pod Orebem; questionnaire survey; mobility; infrastructure