Vyhodnocení změn v technickém vybavení a technologii práce na kontejnerovém překladišti v Pardubicích v případě zvýšení přeprav výměnných nástaveb a silničních návěsů v rámci kombinované dopravy - Jedlink, Petr (Univerzita Pardubice, 1994)
Práce analyzuje jednotlivé systémy kombinované dopravy, hodnotí současný stav v kontejnerovém překladišti Pardubice a navrhuje řešení technologie práce v terminálu kommbinované dopravy Pardubice v případě zavedení a následného zvýšení přeprav výměnných nástaveb a silničních návěsů ve třech navrhovaných variantách. Tyto navrhované varianty hodnotí jak po provozně-technické, tak i ekonomické stránce.
Qualification change in technical dispatch and technology work on containers transfer in Pardubice in case highten transport barter superstructure and road signal within the framework of combination transport.
Keywords: Doprava; Kombinovaná doprava; kontejnery; silniční návěsy; návěsy; výměnná nástavba; nástavby