Emulátor výstupu přijímače GPS ve formátu GPX a NMEA - Špilar, Martin (Univerzita Pardubice, 2011)
Hlavním úkolem implementační části této práce je vytvořit funkční softwarový emulátor výstupu přijímače GPS na základě 2D scénáře. Výstupní polohová data emulátoru bude možné zaznamenat ve formátu NMEA a GPX. Práce obsahuje postup vývoje emulátoru na základě teoretických znalostí určování zeměpisné polohy a funkce GPS zařízení, které jsou obsaženy v teoretické části práce.
Emulator for GPS receiver output in GPX and NMEA data format
Keywords: GPS; GPS emulátor; NMEA; GPX