Vnitřní analýza image města Jičín - Kubínová, Jana (Univerzita Pardubice, 2004)
V obecné části je popsán obecně pojem image a metody public relations. V praktické části se nachází socioekonomický pohled na image města Jičín a jsou zde uvedeny výsledky dotazníkového šetření
The city Jičín - the internal analysis of image
Keywords: Image; Public relations; Reklama; Jičín; veřejná správa