Finanční analýza dopravního podniku Ostrava a.s. - Peterka, Jan (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza finanční situace Dopravního podniku Ostarva a.s. v letech 1996-2005, zhodnocení výsledků a návrh na odstranění slabých míst.
Financial analysis of the Dopravní podnik Ostrava a.s.
Keywords: dopravní podniky; Finanční analýza; ukazatele; finanční stabilita