Zásobování výrobní linky v Kiekert-CS, s.r.o. - Mikša, David (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce je zaměřena na zásobování výrobní linky v Kiekert-CS, s.r.o. Práce obsahuje charakteristiku řízení zásob v podniku, na kterou navazuje analýza současného stavu zásobování výrobní linky v Kiekert-CS, s.r.o. V rámci analýzy jsou identifikována kritická místa a nedostatky v procesu. V další části je navrženo zlepšení zásobování výrobní linky v Kiekert-CS, s.r.o., které je následně zhodnoceno.
Supply of the production line in Kiekert-CS
Keywords: Kiekert; výrobní linka; automobilový průmysl; výroba zámků; Kiekert; production line; automotive industry; production of the latches