Logistika skladovania a vojenská doprava - Seidl, Miloslav; Šimák, Ladislav (Univerzita Pardubice, 2000)
Príspevok sa zaoberá špecifickými podmienkami vojenského dopravného zásobovacieho systému. Skladovacie procesy posudzuje z kvalitatívnych aj kvantitatívnych hľadísk. Upozorňuje na súvislosť dopravných a skladovacích procesov při realizácii logistických reťazcov.
Keywords: vojsko; Doprava; Logistika; Skladování