Motivace a stimulace v obchodní společnosti - Verešová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou motivace a stimulace v obchodní společnosti. Jsou zde definovány základní pojmy týkající se řízení lidských zdrojů, motivace a stimulace. Cílem této bakalářské práce je analýza motivace a stimulace v obchodní společnosti. V případě nalezení nedostatků bude vytvořen návrh na zlepšení, jehož cílem je zvýšení motivace zaměstnanců k práci.
Motivation and stimulation in a business company
Keywords: management; personalistika; motivace; stimulace; zaměstnanecké benefity; management; human resources; motivation; stimulation; employee benefits