Polygrafie a holografie - Emrich, Patrik (Univerzita Pardubice, 2013)
Táto bakalárska práce sa zaoberá štúdiom a teoretickým popisom optického zobrazenia a uchovania obrazu vytvoreného holografickou metódou.
Printing and holography
Keywords: holografie; hologram; polygrafie; bezpečnostní prvky; holography; printing industry; safety element