Metoda The Lean Startup - inovace managementu - Růžička Tomáš (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá vysvětlením relativně nové metodiky projektového řízení u nově vznikajících projektů, The Lean Startup. První část je věnována definicím pojmů podnikání, internetové podnikání a startup. Druhá část už detailněji popisuje zmiňovanou metodiku. Praktická část je věnována vzniknutí konkrétního projektu a jeho aplikace metodiky v praxi, která je pak zhodnocena v poslední části.
Lean Startup methodology - innovative management
Keywords: podnikání; internet; startup; Lean Startup; lean canvas; MVP; Rekola; bikesharing; business; internet business; startup; Lean Startup; lean canvas; MVP; Rekola; bikesharing