Obchodování na Internetu - Hofman, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat situaci elektronického obchodování internetového obchodu wifi.aspa.cz, provozovaného společností ASPA, a.s. Následně tento stav zhodnotit a navrhnout možné změny, které by přispěly k jeho zlepšení či zkvalitnění. Obsah bakalářské práce se skládá z teoretické části, která shrnuje současné poznatky na poli internetového marketingu a elektronického obchodování. Následující části obsahují situační analýzu internetového obchodu wifi.aspa.cz, srovnání teoretických poznatků s podnikovou realitou, návrhy na zlepšení a zhodnocení situace.
Trading on Internet
Keywords: obchodování; internetový marketing; e-komerce; situační analýza; Internet; trading; Internet marketing; e-commerce; situation analysis; Internet