Rezervační systém podnikového rekreačního zařízení - Novotný, Martin (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se ve své teoretické části věnuje problematice rezervačních systémů v ubytovacích zařízeních. Jsou v ní uvedeny základní principy rezervací, je nahlédnuto do jejich historie, věnuje se používaným technologiím v jejich vývoji a v závěru porovnává tři nabízená řešení rezervačních systémů. V praktické části se za použití získaných zkušeností ze zpracování teoretické části zaobírá tvorbou vlastní aplikace informačního a rezervačního systému podnikového rekreačního zařízení za použití technologií PHP a MySQL.
Reservation system of business accommodation
Keywords: rezervační systém; ubytovací zařízení; MySQL; PHP; reservation system; accommodation