Průzkum spokojenosti cestujících s MHD v Jihlavě - Mastný, Ivo (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce se věnuje problematice průzkumu spokojenosti cestujících s kvalitou MHD v Jihlavě. V teoretické části je vymezena problematika kvality služeb MHD, společně s teoretickým vymezením metodologie průzkumu. Poté je provedena analýza stávajícího stavu spokojenosti cestujících s kvalitou MHD v Jihlavě, a to na základě dotazníkového šetření. Následně jsou stanoveny návrhy a na zlepšení kvality MHD v Jihlavě.
Survey of passenger satisfaction with public transport in Jihlava
Keywords: městská hromadná doprava; průzkum; spokojenost; cestující; public transport; survey; satisfaction; passengers