On-line marketing ve vybraném podnikatelském subjektu - Pilař, Libor (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zabývá internetovými marketingovými nástroji využívanými ve vybraném internetovém obchodě. V teoretické části jsou podrobně rozebrány všeobecně nejvyužívanější nástroje on-line marketingu a je zde vysvětleno jejich užití. Praktická část se zabývá analýzou marketingových nástrojů využívaných v internetovém obchodě www.modelRC.sk. Dále obsahuje návrh na vylepšení jednotlivých internetových marketingových nástrojů a celkově zkvalitnění marketingu e-shopu.
On-line marketing in a selected business entity
Keywords: Komunikační mix; internetový marketing; marketingové nástroje; Promotional mix; internet marketing; marketing tools