Koordinace veřejné hromadné dopravy ve vybraném městě - Votoupal, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2011)
Tématem práce je problematika veřejné hromadné dopravy v Ostravě, navrhuje změny v oblasti tarifní, jízdních řádů a přínosů pro zákazníky.
Coordination of public passanger transport in chosen city
Keywords: doprava; městská hromadná doprava; Ostrava; ODIS; tarify; jízdní řády; přínosy pro zákazníky; transports; urban public transport; Ostrava; ODIS; tariffs; time tables; contributions for customers