Systém odměňování zaměstnanců okresních úřadů - Kotrčová, Dita (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce ukazuje a posuzuje stav okresního úřadu po stránce personální, především z hlediska odměňování zaměstnanců. Zabývá se okresními úřady obecně i konkrétně na příkladě okresního úřadu Děčín.
The remuneration of local goverment officials
Keywords: okresní úřady; personální vztahy; Odměňování; platy