Návrh rekonstrukce mostu ev.č. 32-001 přes řeku Cidlinu - Kurel, Robin (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce je zaměřena na návrh rekonstrukce mostu ev.č. 32-001 o třech polích, který přemosťuje řeku Cidlinu. V teoretické části je popsán stávající stav mostní konstrukce, srovnání několika možných oprav a výběr jedné varianty. Praktická část práce se věnuje projektové dokumentaci odpovídající vybrané variantě opravy mostu a statickému výpočtu, který proběhl za pomoci specializovaného programu Midas Civil.
Proposal for the reconstruction of the bridge with identification No 32-001 over the river Cidlina
Keywords: rekonstrukce; porovnání; prefabrikát; ocelový nosník; spřažení; reconstruction; comparison; prefabricated; steel beam; composite