Vliv rozvodů na psychický vývoj dítěte - Dědková, Alena (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se věnuje hlavně vývojové psychologii a tomu, jak na děti působí rozvod v určité vývojové fázi jejich života.
Influence of divorce in the psychic development of child
Keywords: rozvody; vývojová psychologie; psychologie; Děti