Hodnocení výkonnosti vybraného podniku - Široká, Sandra (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je zaměřena na hodnocení výkonnosti společnosti. V úvodu práce je stručně pojednáno o výkonnosti. Následuje vysvětlení jednotlivých metod, které slouží k měření a hodnocení výkonnosti společnosti. V praktické části práce je pak představena společnost Komap Dědov, s. r. o. U této společnosti je pak provedeno hodnocení výkonnosti pomocí finanční analýzy a metody Balanced Scorecard. V závěru práce jsou uvedeny výsledky měření výkonnosti a doporučení na změnu zjištěného stavu.
Performance efficiency of selected company
Keywords: Balanced Scorecard; finanční analýza; metody měření výkonnosti; strategie; výkonnost; Balanced Scorecard; financial analysis; methods of performance measurement; strategy; efficiency