Drogy - právní, společensko-ekonomické a preventivní aspekty - Havelka, Jiří (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce obsahuje vymezení základních odborných pojmů z oblasti drogové problematiky. Zabývá se vztahem práva trestního a přestupkového vůči drogovému problému.
Drugs - legal, social-economic and preventative aspects
Keywords: Drogy; prevence; trestní právo; přestupkové právo