Analýza a řízení zásob podniku ARGO-HYTOS, s.r.o. - Blažková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou zásobování a řízení zásob v podniku ARGO-HYTOS, s.r.o.. Teoretická část práce seznamuje s podnikovou logistikou a logistickými činnostmi, pojednává o problematice řízení zásob, zaměřuje se na dělení, skladování a přibližuje užívané metody pro řízení zásob. Praktická část se věnuje charakteristice podniku a dále popisuje proces nákupu, skladování a analýzu zásob v podniku ARGO-HYTOS, s.r.o..
Analysis and stores management in ARGO-HYTOS, s.r.o.
Keywords: Logistika; zásoby; Řízení zásob; metody; ABC analýza; Logistics; Supplies; stores management; methods; ABC analysis