Vytvoření distribuovaného simulačního modelu jednoduchého logistického systému - Samotán, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se zabývá vypracováním reálného simulačního modelu, implementovaného v programovacím jazyku Java s využitím distribuované simulace dle standardu HLA.
Creating a distributed simulation model of a simple logistics system
Keywords: modelování a simulace; Java; HLA; distribuovaná simulace; modeling and simulation; distributed simulation