Analýza časových řad hrubé měsíční mzdy vybraných odvětví - Szekeresová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce bude sloužit studentům k pochopení teorie časových řad. Podrobněji zaměřená na vývoj průměrné mzdy v České republice v letech 1993-2013. Poté popisuje mzdy v jednotlivých krajích České republiky a vývoj mezd dle odvětví.
A Times Series Analysis of Gross Monthly Wage of Choice Branches
Keywords: trh práce; mzdy; regresní analýza; časové řady; kraj; odvětví; labour market; wages; regression analysis; time series; district; branches