Optimalizace osobní dopravy mikroregionu (Stříbro) - Belda, Jan (Univerzita Pardubice, 2002)
Analýza dopravní obslužnosti mikroregionu Stříbro, návrhy optimalizace v regionu a v městské dopravě ve Stříbře, technologické a ekonomické zhodnocení návrhů.
Passenger transport optimalization in microregion (Stříbro)
Keywords: osobní doprava; Veřejná doprava; linková doprava; Městská doprava; Ceny; licence