Účtování zásob ve vybrané společnosti - Škodová, Marie (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se věnuje účetnictví v oblasti zásob, jejich evidence a způsob oceňování. První část práce se zaobírá teoretickými poznatky o účetnictví, evidenci, možnostech oceňování a inventarizaci zásob. Druhá část práce je zaměřena na problematiku účtování zásob, jejich evidenci a oceňování v konkrétní společnosti a návrhy na odstranění či zlepšení případných nedostatků.
Stocks Accounting in a Selected Company
Keywords: zásoby; účetnictví; oceňování zásob; evidence zásob; company supplies; accounting; valuation of stocks; registration of stocks