Bezpečnost a ochrana dat informačních systémů - Čejchan, Radek (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci řeší problematiku bezpečnosti a ochrany dat v současné době.
Safety and protection of data in informative systems
Keywords: počítače; Informační technologie; Internet; bezpečnost; ochrana dat; kódování; obchodní společnosti; veřejná správa