Návrh organizace regionální železniční osobní dopravy na Ostravsku po roce 2006 - Helisová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza současného stavu železniční osobní dopravy na Ostravsku, návrh organizace příměstské železniční dopravy na Ostravsku, návrh organizace příměstské železniční dopravy ve variantách, vyhodnocení navržených variant.
Proposal of an organizational scheme of regional passenger rail transport in the Ostrava region after 2006
Keywords: železniční doprava; Optimalizace; osobní doprava; příměstská doprava; Grafikon vlakové dopravy; Ostravsko