Využití bankovního úvěru v rozpočtu obce - Vášová, Lenka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce seznamuje s obecnými charakteristikami financování obce a využitím bankovních úvěrů v rozpočtu města Hradec Králové.
Keywords: rozpočet; příjmy; výdaje; úvěr; Zadluženost