Vyhodnocení síťového grafu se stochastickou dobou trvání činností - Šlehoferová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou metody PERT, která se využívá při plánování a řízení procesů. Popisuje aplikaci, která řeší zadanou úlohu, najde kritickou cestu, vypočítá pravděpodobnost záporné rezervy či pravděpodobnost dodržení zadaného termínu. Praktické využití programu je demonstrováno na příkladu rekonstrukce výrobní linky.
The evaluation of the network with the stochastic duration of processes
Keywords: síťové grafy; procesy; PERT; CPM; kritické cesty