Hodnocení spokojenosti se sociálními službami na municipální úrovni - Tauchmanová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce se zabývá analýzou sociálních služeb a hodnocením spokojenosti uživatelů s těmito službami v České Republice. První část je věnována vymezení základních pojmů, charakteristice sociálních služeb v České republice a komparaci vhodných metod pro zjištění spokojenosti uživatelů. Druhá část se věnuje analýze spokojenosti uživatelů ve vybraném území. V závěru je zhodnocení kvality a dostupnosti sociálních služeb ve vybrané oblasti.
Evaluation of Satisfaction with Social Services at the Municipal Level
Keywords: social services; quality standards; services satisfaction; evaluation methods of the satisfaction; sociální služby; standardy kvality; spokojenost se službami; metody hodnocení spokojenosti