Vývoj kvality geometrických parametrů koleje na koridorových tratích ČD - Gangurová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2003)
Cílem diplomové práce je slovní a grafický popis vývoje kvality geometrických parametrů na koridorových tratích ČD, konkrétně na úseku Břeclav st.hr. - Rajhrad v časovém období 2001-2002. Vývoj kvality GPK je prezentován v souvislosti s opravnými pracemi na tratích.
The quality process of the geometric parameters on the ČD corridor railway tracks