Textilní membrány v automobilovém průmyslu - Radová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce představuje výsledek zkoumání v oblasti hydrofobních a oleofobních porézních membrán používaných v automobilovém osvětlení. Jsou zde popsány důležité vlastnosti membrán, jejich správné použití a funkčnost. V experimentální části je uvedena řada testů, ukazující na důležitost membrán v automobilovém průmyslu. Jsou zde srovnány 3 druhy membrán: membrána LTI Atlanta, Gore a Nitto.
Textile membranes in the automotive industry
Keywords: membrane; humidity; hydrophobic; oleophopic; automotive lighting; membrána; osvětlení; automobil; vlhkost; hydrofobní; oleofobní