Hybridní pohon posunovací lokomotivy - Novák, Jaroslav; Sadílek, Ondřej; Novák, Zdeněk (FCC PUBLIC, 2019)
Článek prezentuje vývojový proces hybridního pohonu pro posunovací lokomotivu. Je použit sériový hybridní pohon. V článku je uveden popis koncepce lokomotivy, popis koncepce hybridního pohonu, jsou prezentována specifika akumulátorového a nabíjecího systému pro hybridní pohon.
Hybrid Drive of Shunting Locomotive
Keywords: lokomotiva; Locomotive; hybridní pohon; akumulátor; Hybrid Drive; Accumulator